Parmalindad kyckling med spenatrisotto

Den goda kycklingen svept i en god skinka tillsammans med en len risotto.

Kyckling får en ny karaktär och en fin salt smak när den blir lindad i en god och smakrik skinka. Tillsammans med den lena och goda spenatrisotton är detta en komplett middag som tål att presenteras vid riktigt högtidliga tillfällen!

I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.

I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.

Parmalindad kyckling med spenatrisotto

Den goda kycklingen svept i en god skinka tillsammans med en len risotto.

Kyckling får en ny karaktär och en fin salt smak när den blir lindad i en god och smakrik skinka. Tillsammans med den lena och goda spenatrisotton är detta en komplett middag som tål att presenteras vid riktigt högtidliga tillfällen!

I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.

I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.