Apelsin- och ingefärsmarinerade kyckling
En saftig och syrlig kycklingfilé med apelsin och ingefära.
Att göra sig mödan att låta ett kött marinera en sväng bland lite goda smaker är alltid värt besväret. Framförallt i det här fallet. Filéerna blir otroligt saftiga och goda och skyn som blir i botten av pannan blir en perfekt sås.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.
Apelsin- och ingefärsmarinerade kyckling
En saftig och syrlig kycklingfilé med apelsin och ingefära.
Att göra sig mödan att låta ett kött marinera en sväng bland lite goda smaker är alltid värt besväret. Framförallt i det här fallet. Filéerna blir otroligt saftiga och goda och skyn som blir i botten av pannan blir en perfekt sås.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.