Apelsinsallad med rött ris och fetaost
En sallad full av färg och smaker.
Det röda riset är matigare och mer smakrikt än andra ris. Det klarar, eller nästan kräver att bli ackompanjerad av andra höga smaker. I det här fallet den goda apelsinen och fetaosten.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.
Apelsinsallad med rött ris och fetaost
En sallad full av färg och smaker.
Det röda riset är matigare och mer smakrikt än andra ris. Det klarar, eller nästan kräver att bli ackompanjerad av andra höga smaker. I det här fallet den goda apelsinen och fetaosten.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.