Färsbiffar med hirs
En lite mer miljövänlig och saftigare variant av den vanliga färsbiffen.
Genom att blanda hirs i färsbiffen så drygar man ut den och det blir "mer" kött och en saftigare biff. Det belastar miljön mindre och mättar bättre. Hirs är neutralt i sin smak och passar perfekt för att göra det goda ännu godare.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.
Färsbiffar med hirs
En lite mer miljövänlig och saftigare variant av den vanliga färsbiffen.
Genom att blanda hirs i färsbiffen så drygar man ut den och det blir "mer" kött och en saftigare biff. Det belastar miljön mindre och mättar bättre. Hirs är neutralt i sin smak och passar perfekt för att göra det goda ännu godare.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.