Gröna köttbullar
En lite "miljövänligare" köttbulle. Hälften grönsaker, hälften färs.
Kött är den finaste och mest värdefulla råvaran vi har. Det är därför viktigt att man värnar om den. De gröna köttbullarna gör en färs för köttbullar dubbelt så stor, räcker till dubbel så många. En stor fördel är också att de blir mycket saftiga och goda.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.
Gröna köttbullar
En lite "miljövänligare" köttbulle. Hälften grönsaker, hälften färs.
Kött är den finaste och mest värdefulla råvaran vi har. Det är därför viktigt att man värnar om den. De gröna köttbullarna gör en färs för köttbullar dubbelt så stor, räcker till dubbel så många. En stor fördel är också att de blir mycket saftiga och goda.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.