Lammfärspizza med aubergine och färska kryddor
Fantastiska smaker kombinerade på en lätt och fluffig pizzabotten, helt fri från FODMAPS och gluten.
Tar man sig tiden att göra pizzabotten, koka den lyxiga tomatsåsen och använder de finaste ingredienserna så måste man avnjuta den här pizzan med andakt. Därför passar ett gott glas rött vin till de djupa smakerna från lammfärsen och chevren.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.
Lammfärspizza med aubergine och färska kryddor
Fantastiska smaker kombinerade på en lätt och fluffig pizzabotten, helt fri från FODMAPS och gluten.
Tar man sig tiden att göra pizzabotten, koka den lyxiga tomatsåsen och använder de finaste ingredienserna så måste man avnjuta den här pizzan med andakt. Därför passar ett gott glas rött vin till de djupa smakerna från lammfärsen och chevren.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.