Limesorbet

En frusen, syrlig frestelse som är lika god en sommardag i bersån som till nyårsaftons supé.

Limesmaken exploderar när den här läckra sorbeten smälter i munnen. Otroligt läcker och god. Perfekt att förbereda dagar innan en middag och bara plocka fram till servering.

Vill man göra glass och sorbet är en glassmaskin en stor fördel. Det går att göra "för hand" men vill man få ett fint och bra resultat rekommenderas en liten maskin.

I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.

I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.

Limesorbet

En frusen, syrlig frestelse som är lika god en sommardag i bersån som till nyårsaftons supé.

Limesmaken exploderar när den här läckra sorbeten smälter i munnen. Otroligt läcker och god. Perfekt att förbereda dagar innan en middag och bara plocka fram till servering.

Vill man göra glass och sorbet är en glassmaskin en stor fördel. Det går att göra "för hand" men vill man få ett fint och bra resultat rekommenderas en liten maskin.

I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.

I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.