Parmalindad kyckling med spenatrisotto
Den goda kycklingen svept i en god skinka tillsammans med en len risotto.
Kyckling får en ny karaktär och en fin salt smak när den blir lindad i en god och smakrik skinka. Tillsammans med den lena och goda spenatrisotton är detta en komplett middag som tål att presenteras vid riktigt högtidliga tillfällen!
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.
Parmalindad kyckling med spenatrisotto
Den goda kycklingen svept i en god skinka tillsammans med en len risotto.
Kyckling får en ny karaktär och en fin salt smak när den blir lindad i en god och smakrik skinka. Tillsammans med den lena och goda spenatrisotton är detta en komplett middag som tål att presenteras vid riktigt högtidliga tillfällen!
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.