Pizzabotten - av ägg och zucchini
En god och matigare pizzabotten som kan toppas med vad som önskas för en trevlig middag.
Dessa bottnar kan göras i god tid innan och även frysas in för att användas vid senare tillfälle. De är matigare än en vanlig pizzabotten och kan bära alla möjliga toppings. Man förgräddar dem för att sedan låta de bli helt klara när de gratineras tillsammans med topping.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.
Pizzabotten - av ägg och zucchini
En god och matigare pizzabotten som kan toppas med vad som önskas för en trevlig middag.
Dessa bottnar kan göras i god tid innan och även frysas in för att användas vid senare tillfälle. De är matigare än en vanlig pizzabotten och kan bära alla möjliga toppings. Man förgräddar dem för att sedan låta de bli helt klara när de gratineras tillsammans med topping.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.