Scrambled eggs med pecorino
Mycket snabbt och mycket gott. Pecorinon tillför sältan och karaktären.
En fluffig och matig äggröra med en god smak av den fina osten. Konsten är att inte låta äggen vara i fred under tillagning. Man ska vara där och störa dem hela tiden. Då får man höjd på röran och en perfekt konsistens.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.
Scrambled eggs med pecorino
Mycket snabbt och mycket gott. Pecorinon tillför sältan och karaktären.
En fluffig och matig äggröra med en god smak av den fina osten. Konsten är att inte låta äggen vara i fred under tillagning. Man ska vara där och störa dem hela tiden. Då får man höjd på röran och en perfekt konsistens.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.