Stekt ris
Den klassiska risrätten, lika enkel och god att göra själv hemma.
Det händer något spännande med smaken och texturen i ris när det får tillagas två gånger och andra gången i sammelsurium av smaker och kryddor. Det stekta riset är en modern klassiker som också kan varieras i det oändliga.
Här i en helt grönskasbaserad variant, men stek gärna några ägg till och strimla dem och blanda ned i riset.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.
Stekt ris
Den klassiska risrätten, lika enkel och god att göra själv hemma.
Det händer något spännande med smaken och texturen i ris när det får tillagas två gånger och andra gången i sammelsurium av smaker och kryddor. Det stekta riset är en modern klassiker som också kan varieras i det oändliga.
Här i en helt grönskasbaserad variant, men stek gärna några ägg till och strimla dem och blanda ned i riset.
I Johanssons kök är alla recept låga eller helt fria från FODMAP's och i stort sett helt fria från gluten och laktos. Du kan enkelt planera hela veckans mat och få en inköpslista direkt i mobilen.
I den här filmen berättar Linus mer om vad FODMAP är och hur Johanssons kök fungerar.